Гаряча лінія Екологічного порятунку (044) 279 52 91

 

«Людського розвитку України»

1. Національний технічний університет України ««Київський політехнічний інститут ім. Сікорського»

 


2. Громадська організація «Союз юристів України»


  3.  Національна спілка письменників України


4.  «Український союз промисловців та підприємців»


5.  «Асоціація екологічних організацій Казахстана»


   6. Партія «Захисників Вітчизни»

 


7. Аграрна Партія України


8. «Europejski Holding Energetyczny»


9. Всеукраїнська спілка громадських організацій «Громадянська Солідарність» 


10.Конфедерація журналістських організацій України

 

Відправити в FacebookВідправити в Google BookmarksВідправити в TwitterВідправити в LinkedInВідправити в OdnoklassnikiВідправити в Vkcom

Ряд наукових досліджень показав, що більше 50% смертей через наслідки серцево-судинних порушень можна було б запобігти, просто ввівши в щоденний раціон здорові продукти

Серед вільно продаються і недорогих продуктів фахівці вибрали ті, які роблять серйозний позитивний вплив на стан серця.

 

 

 

Експерти, зокрема, порадили включити в своє меню пророслу часник. Згідно з наявними на сьогодні науково встановленими цим, біоактивні компоненти пророслого часнику за кілька тижнів можуть істотно знизити кількість холестеринових бляшок в артеріях і судинах. Також мега-корисний для серця темний шоколад. У ньому міститься велика кількість поліфенолів і флавонолів - речовин, що мають протизапальну дію відносно серцево-судинної системи. Крім того, стан серцевого м'яза покращують боби.

Експерименти підтверджують, що їх вживання активізує вироблення в організмі молекул «хорошого» холестерину, які витягують з крові «поганий» холестерин, налипає на стінки судин і утворює бляшки. Іншим суперкорисним продуктом для підтримки здоров'я серця вчені вважають лляне насіння, лляне масло. Це, за словами фахівців, один з найкращих харчових джерел здорових жирів, які допомагають знизити запальні процеси. Оздоровлюють серцевий м'яз також і помідори, до складу яких входить антиоксидант лікопін. «Десятки досліджень свідчать про взаємозв'язок між регулярним споживанням лікопіну і зниженням ризику серцево-судинних захворювань, пошкодження шкіри і деяких видів раку», - повідомили дослідники. Волоські горіхи покращують стан міокарда за рахунок високого рівня містяться в них омега-3 жирних кислот. Є дані про те, що вживання всього 10 грамів волоських горіхів п'ять днів в тиждень зменшує ризик серцево-судинних захворювань майже на 40%. Раніше МедікФорум писав про дослідження, в ході якого було виявлено, що невелике скорочення калорійності денного раціону зменшувало інтенсивність окисного стресу в організмі і одночасно купировало схильність до розвитку діабету, артриту і онкозахворювань.

 Chris Wormley Jersey
AddThis Social Bookmark Button