Гаряча лінія Екологічного порятунку (044) 279 52 91

 

«Людського розвитку України»

1. Українська Рада Миру

 


 2. Національний технічний університет України ««Київський політехнічний інститут ім. Сікорського»

 


3. Громадська організація «Союз юристів України»


4.  80 -та окрема десантно-штурмова бригада


 

5. Всеукраїнський союз учасників бойових дій, АТО, ветеранів військової служби і правоохоронних органів

"Всеукраїнський Союз"

 


6. Емігрантське радіо

emradio.com.ua 


7.  Національна спілка письменників України


  8.  Українська асоціація зовнішньої політики

 


9.  «Український союз промисловців та підприємців»


 10. «Всеукраїнська спілка громадських організацій «Асоціація ветеранів спорту України» 


11.  «Асоціація екологічних організацій Казахстана»

 


 12. Партія «Захисників Вітчизни»

 

 


13. Аграрна Партія України


14. «Europejski Holding Energetyczny»


 15. «Благодійний фонд допомоги беезпритульним тваринам  HAPPY PAW»


  16. Всеукраїнська  громадська організація "Чесне слово "


  17. Первинна  профспілкова  організація "Трудова  солідарність"


18 . Всеукраїнська спілка громадських організацій «Громадянська Солідарність» 

 


19.Конфедерація журналістських організацій України

 

Відправити в FacebookВідправити в Google BookmarksВідправити в TwitterВідправити в LinkedInВідправити в OdnoklassnikiВідправити в Vkcom

Україна стала 44-ою у світі за доступністю та якістю харчів

Україна посіла 44 сходинку рейтингу країн за доступністю для населення та якістю харчових продуктів, який склав The Economist  Intelligence Unit. Загалом у рейтингу було досліджено 105 країн.

Для ранжування експерти обрали Індекс «впевненості в їжі» (тобтоколи люди в будь-який час мають

фізичний, соціальний та економічний доступ до достатньої та поживної їжі, яка задовольняє їхні дієтичні потреби для здорового таактивного життя).

 

Основними показниками Індексу «впевненості в їжі» стали: доступність (витрати сім’ї на споживання

їжі порівняно з іншими витратами), наявність (достатня пропозиція, постачання їжі в середньому на

день), якість та безпечність харчів (дотримання харчових стандартів).

Оцінювання здійснювалось за шкалою у 100 балів. Найвищі показники за доступністю та безпечністю харчів було зафіксо вано у США (89,5). Другу та третю сходинки посіли Данія (88,1) та Норвегія (88,0). На четвертому місці опинилась Франція (86,8), а на п’ятому — Нідерланди (86,7). До десятки найкращих увійшли також Австрія, Швейцарія, Канада, Фінляндія та Німеччина. Найгіршою ж ситуація з наявністю харчових продуктів є в Демократичній Республіці Конго (18,4).

На останніх сходинках рейтингу опинились також Чад (20,2), Бурунді (22,9), Гаїті (24,5), Мадагаскар (26,3),

Ефіопія (26,4), Танзанія (26,8), Малаві (27,3), Того (27,5), Судан (27,6).

Україна в рейтингу посіла 44-ту сходинку, отримавши 58,4 балів. Таким чином, за безпечністю та наявністю

харчів Україна випередила Таїланд, Болгарію, Перу, Казахстан, Азербайджан, Таджикистан. У звіті The

Economist Intelligence Unit також робляться висновки, що в розвинених  країнах кожна людина споживає на

1,2 тис. калорій на день більше, ніж у країнах з меншими доходами при тому, що загалом у середньому лю

дині для нормального життя потрібно 2,3 тис. калорій на день.

 

 Marcedes Lewis Womens Jersey
AddThis Social Bookmark Button