Гаряча лінія Екологічного порятунку (044) 279 52 91

 

«Людського розвитку України»

1. Українська Рада Миру

 


 2. Національний технічний університет України ««Київський політехнічний інститут ім. Сікорського»

 


3. Громадська організація «Союз юристів України»


4.  80 -та окрема десантно-штурмова бригада


 5.  39- й Зенітний Ракетний Полк (Україна)


 

6. Всеукраїнський союз учасників бойових дій, АТО, ветеранів військової служби і правоохоронних органів

"Всеукраїнський Союз"

 


7. Емігрантське радіо

emradio.com.ua 


8.  Національна спілка письменників України


  9.  Українська асоціація зовнішньої політики

 


10.  «Український союз промисловців та підприємців»


 11. «Всеукраїнська спілка громадських організацій «Асоціація ветеранів спорту України» 


12.  «Асоціація екологічних організацій Казахстана»

 


 13. Партія «Захисників Вітчизни»

 

 


14. Аграрна Партія України


15. «Europejski Holding Energetyczny»


 

 16. «Благодійний фонд допомоги беезпритульним тваринам  HAPPY PAW»


  17. Всеукраїнська  громадська організація "Чесне слово "


  18. Первинна  профспілкова  організація "Трудова  солідарність"


19 . Всеукраїнська спілка громадських організацій «Громадянська Солідарність» 

 


20.Конфедерація журналістських організацій України

 

Відправити в FacebookВідправити в Google BookmarksВідправити в TwitterВідправити в LinkedInВідправити в OdnoklassnikiВідправити в Vkcom

У світі 50% продуктів харчування щороку потрапляє на смітник

Науковці підрахували, що половина їжі на Землі виробляється марно. Експерти екологічних товариств та товариств інженерів-механіків встановили, що від 30% до 50% вирощеної і виробленої на Землі їжі, що становить близько 2 мільярдів тонн, ніхто не з'їдає. Жителі заможних регіонів планети – США і країн Європи – половину продуктів викидають після придбання.

 

Безглуздо вироблені надлишки їжі утворюються унаслідок різних чинників: контролю за продажем прострочених продуктів, неякісного збирання врожаю і марнотратства самих споживачів.

Крім того, дослідженнями встановлено, що величезні обсяги прісної води – близько 550 мільярдів кубометрів – використовується у світі на вирощування продуктів, які згодом викидаються на смітники. Науковці називають такий стан речей трагічним, і зазначають, що планеті, чисельність населення якої до 2075 року за прогнозами зросте на три мільярди і буде сягати 9,5 мільярда осіб, варто задуматися про стратегію розумного і якісного харчування.

 Kareem Martin Womens Jersey
AddThis Social Bookmark Button